martes, 26 de diciembre de 2006

Jul



Juledagen kom, men det var fortsatt 30+ og sanda brandt under foettene. Men jul skulle det bli allikevel. Lille julaften pyntet vi julepalme! Hyggelig!!




Julekvelden ble feiret med en trerettes paa bygdas fineste resturant, foer vi tok med oss gitaren og tepper og stearinlys og benket oss under stjernene paa standa. Vi fikk lurt noen pubertale gutter til aa mekke oss et vakkert baal, og der satt vi! Kos!!
Den fine julepalmen ble i tradisjon tro omringet. Vi danset og sang, og med paa leken fikk vi vaar franske venn, og en stakkars uskyldig guatemalteker. Jeg tror ikke de trodde paa at det virkelig var en vaskekte norsk tradisjon, men jaja!
Da klokka slo 12 eksploderte himmelen over oss av fyrverkeri, og alle de soete smaa baal-guttene kom loepende og vi fikk klemmer! Skikkelig nyttaarsstemning!
Tidenes rareste julaften, men hyggelig var det lell. Det knitret i det minste i peiskos, og vi fikk jo gaatt rundt julepalmen. Kan vel si at julestemningen lot vente paa seg. Kanskje fordi jeg spiste spaghetti med kyllig og appelsinsaus til julemiddag...(nam)...

No hay comentarios: