martes, 26 de diciembre de 2006

Erica er bartender!

Som nevnt har jeg blitt bartender paa Monterico's superhippe bar El Animal Desconocido! Ilddaapen gikk rimelig bra, for det gikk mest i oel og Cuba Libre. Jeg jobber i et mannsdominert miljoe, saa for aa bli en av gutta maatte jeg shotte god gammal Jack Daniels! ...Og jeg som ikke trodde jeg likte wiskey! Det gikk ned, ja...








Paa Animal'en blir jeg til rastloesheta tar meg, og turen gaar videre soerover.










Team Animal

Vaar franske venn, Julia og Erica

1 comentario:

Toril dijo...

Erica querida!

Husker du hvor ekstremt jeg lengtet til Norge i Havanna-casaet på slutten der?

Vel.. Akkurat nå, med en hersens kombinasjon av rennenese og bakfullhet, virker sand under føttene og julepalme mye mer fristende. Ikke for det, det har vært supert å komme hjem også, bortsett fra at en ukes hardfyll rundt om i Oslos lugubre barer utvilsomt tar på (just som i den perioden på Cuba hvor vi nettopp hadde oppdaget Don Luis ;)).

Og julaften har man opplevd før, på en måte. Bakteriefloraen i Norge er dessuten slem, særlig når man gafler i seg feit ribbe og sterk sennep uten skam. Need I say more..

Plakatene, skoene og DVDene er godt oppbevart, men det hadde vært en fordel om de ble henta før februar, for da flytter jeg. Men det årner seg nok i alle tilfeller.

Dette ble vel strengt tatt ei litta mail, og ikke en kommentar, men men.. Kos deg videre, og hold hardt på 80-20-forholdet i mojitoene, i god manera de Cuba.

Chau pescau! (hehe, fisk lizm)
Din hengivne #4