martes, 20 de febrero de 2007

...Og vips! Saa var man i Lima.

Plutselig var tilvaerelsen endret, og det drastisk, vil jeg si! Foerst naa forstaar jeg hvor trygt og godt og tross alt i kvadratmeter lite, Guatemala og America Centrál var.
Etter noen timers reising, hvor av de fleste av disse ble tilbrunget paa El Salvador internasjonale flyplass konsumerende et tosifret antall kopper varm sjokolade, er vi omsider kommer til Lima, Peru! Herre jemini, her er det stort! Foeler meg som en liten, bitteliten prikk pa et stort verdenskart!
"Mon tro om bilene ser meg, hvis jeg krysser gata her?...Kanskje her er bedre?..Huff, jeg tror jeg holder meg paa denne siden.."

Men mest av alt er det en fantasktisk foelelse!! Verden for mine foetter, kan man kanskje si? Tror jeg akkurat spiste ku-hjerne til middag, smakte som kyllingbrusk... Kan det stemme??

Stay tuned for mere juicy news fra Inca-land...

2 comentarios:

Andersson Family dijo...

sf

Andersson Family dijo...

Hei Erica vennen vaar!!
Det var godt å lese at du har det bra og at du klarer deg godt i den store verden. Ikke for at vi trodde noe annet. Her er det vinter med en del sne og mange minus. Vi blir kallrøde i kinnene etter et par minutter ute, så det er mye bedre å vaere inne aa fyre paa peise. Sissel er paa vei ut dora for aa dra paa hyttetur til Hemsedal og gutta + Pia skal vaere hjemme for aa passe hus. Pia har blitt kjempestor og Hans Erik har nok tatt igjen deg i hoyden kan jeg tenke meg. Faar stadig spoersmaal om vi gir han gromiddel i maten. Naa har vi jo adressen din og kan oppdatere oss med jevne mellomrom, saa da hoerer du fra oss snart. Stor klem til deg fra alle oss i nabolaget.